avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor partaj - nu s a putut prezenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor partaj - nu s a putut prezenta

Buna ziua,

Martorul in cazul unui proces de partaj nu s a putut prezenta, find plecat din tara. Cealalta parte a avut deja un martor si nu au fost de acord cu un alt 2lea termen pentru audierea martorului meu . As vrea sa stiu ce optiuni as avea pentru obtinerea unui al2lea termen si pentru a face o plangere impotriva martorului celeilate parti care a dat o marturie mincinoasa (Incredibil de mincinoasa :( )

Multumesc,
Andrei
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:19, 18 Martie 2019
Chestia cu "termenul" tine de instanta, iar sfaturile privind "sansele" de obtinere a acestui termen sunt fara sens pentru ca, pe de-o parte daca procesul nu s-a terminat inseamna ca deja s-a acordat un alt termen, iar daca s-a terminat, atunci nu se mai acorda un alt termen, iar daca cercetarea judecatoreasca a fost inchisa si nu ati facut propunerile pe probatiune la termenul trecut nu mai aveti ce face de acum inainte, cu alte cuvinte ce ati pus dvs in discutie mai sus este fara rost.
Cat priveste "marturia mincinoasa" puteti sa depuneti o plangere la politie, dar asa ca fapt divers, de la distanta, va spun ca daca pierdeti procesul de partaj, il pierdeti datorita modului in care v-ati facut apararile si nu datorita a ceea ce a spus martorul respectiv, pentru ca ati avut posibilitatea in sala sa scoateti in evidenta "afirmatiile minicinoase". Daca chiar era mincinoasa marturia, instanta putea sa sesizeze organul de urmarire penala competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc d. l. din timișoara pensionară cu o pensie ... Dascălu Lenuța Dascălu Lenuța Ma numesc D. L. din Timișoara pensionară cu o pensie de 800lei, Am deschis masa de partaj la care am obținut sa plătesc taxa juridica ajutor social în ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)
Ar putea fi admisa revizuirea ptr art 394 alin 1 lit a ? generalul generalul s-a respins recursul de catre ICCJ. Problema este ca pe parcursul cercetarilor procurorul in audierea martorilor acuzarii desi vede bine ca cei doi martori ... (vezi toată discuția)