avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma numesc D. L. din Timișoara pensionară cu o pensie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma numesc D. L. din Timișoara pensionară cu o pensie ...

Ma numesc D. L. din Timișoara pensionară cu o pensie de 800lei,
Am deschis masa de partaj la care am obținut sa plătesc taxa juridica ajutor social în 48 luni de 381.00 lei.
La procesul de partaj după o căsătorie de 40 ani bunuri (6 parcele și unu teren pus de ei plătind taxa juridica ei . taxa pe care ei au estimato ne find data de instanta cum mia fost mie transmisa!! doua terenuri cumpărate în comun (act vânzare cumpărate). În data de 13.11.2021 instanta a emis Hotărârea ca:se respinge parțial cererea si masa de partaj a fost data în totalitate 1/1 paratului. Noi am cerut proba cu acte, reclaman tu martor frate (marturie mincinoasă,) respins de noi dar instanta la admis, neintrebandune dacă punem și noi martori.. Instanta prin aceasta Hotărâre ma privat de bunururi obținute în timpul căsătoriei ma simt parte vătămată! Pot cere respingerea anularea Hotărârii ori rejudecarea.
Ce șanse mai am, care este următoru pas cum sa procedez, ce cheltuieli ma mai așteaptă, la Apel pot cere av din oficiu neavând posibilitatea de a plăti un av?
Cum și unde pot sa fac plângere de marturii mincinoase atât a reclamantului cât și martor din alt județ!, Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:20, 5 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti solicita ajutor public judiciar la instanta sau avocat din oficiu de la barou, se poate, si asa si asa, nu stiu insa ce cerere vi se va admite. Daca declarati apel, veti primi termen pentru judecata, dar conteaza si cum va motivati apelul ca sa aveti vreo sansa. Aveti grija ca apelul se depune intr-un anumit termen care nu trebuie depasit (30 de zile de la comunicarea sentintei, de regula). Plangerea pentru marturie minicinoasa o puteti depune la politie sau la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor partaj - nu s a putut prezenta Andrei86ss Andrei86ss Buna ziua, Martorul in cazul unui proces de partaj nu s a putut prezenta, find plecat din tara. Cealalta parte a avut deja un martor si nu au fost de acord ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa avocat lala2011 lala2011 care este sanctiunea pt un avocat care depune p marturie mincinoasa ? conform regulamentului barourilor (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)