avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare/cumpărare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare/cumpărare apartament

Buna ziua,vrem sa vindem un apartament și sa cumpărăm altu pe diferența de credit bancar.vreau sa va întreb care este avânsul minim respectiv maxim pt apartament ce poate fi trecut in antecontract(97.000€)și care este termenul maxim in care trebuie predat apartamentul?va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:22, 18 Martie 2019
Nu exista un minim, nu exista un maxim.
Predarea apartamentului se face la o data convenita de comun acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil mishuhu mishuhu Buna ziua, Am si eu o problema. Intentionez sa cumpar un imobil intr-o cladire aflata in acest moment in constructie care are termen de finalizare prin ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract vanzare-cumparare chris75 chris75 Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare (eu fiind cumparatorul), pt un apartament inca in constructie la data respectiva, acesta urmand a-mi fi predat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare precontract vanzare-cumparare apartament nou dia_styl dia_styl Buna ziua tuturor, Am o problema legata de achizitionarea unui apartament nou: In luna mai 2008 am gasit un apartament nou in Alba Iulia la pretul de ... (vezi toată discuția)