avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire!

Buna Ziua!Am si eu o intrebare in legatura cu o mostenire!

Stra-bunica mea inpreuna cu cei 2 frati ai ei aveau un pamant de 6 hectare.Dupa moartea celor 3 frati o parte din pamant a revenit bunicii mele(adica 2 hectare).Bunica mea a murit si ea si cele 2 hectare eu devenit are tatalui meu.Tatal meu a murit si el si acuma cele 2 hectare se inpart mie si fratelui meu.Pamantul nu a avut acte legale pe el.Din cei 3 fratii de la inceput un mostenitor vrea sa faca acte legale pe acel pamant.Acest mostenitor imi cere urmatoarele acte:

Copii dupa certificatul de nastere/deces al bunici mele.
Copie dupa certificatul de deces al tatalui meu.
Copi dupa certificatul de nastere al meu si al fratelui meu.
Copie dupa buletinele noastre.

Intrebarea este:Poate sa faca altceva cu aceste acte?Adica sa ma scoata pe mine si fratele meu de la mostenire?Mentionez ca fiecare act este doar copie si nu are nici o semnatura de la mine sau fratele meu.

Vreau sa stiu ce sa fac.Sa i le dau sau nu?

Mersi Anticipat!

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire tazyx tazyx Buna seara, Iata pe scurt problema mea. Bunica din partea tatalui meu - Cornelia - a murit demult. A avut 2 copii, pe Mihai - tatal meu, eu fiind unicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire laurentiuceciu laurentiuceciu Am si eu o intrebare catre dumneavoastra.Locuiesc in Alexandria Jud Teleorman bunicul meu este din Prunisor sat Arvatesti, ele este plecat din sat de 20 de ... (vezi toată discuția)