avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot anula contracte Orange abusive?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot anula contracte Orange abusive?

Am un prieten care este abonat Orange De 10 ani. Platea abonament 400 lei lunar. Pe 5 februarie 2019 a fost la Orange Shop in supermarket Auchan Satu Mare sa se intereseaza De un abonament. Nu a semnat NIMIC si s-a trezit cu 4 noi abonnamente in valoarea De 800 lei. Adica infractoare de la Orange Shop pe nume Laura i-a dublat fara mila abonamentul !!!Cum si-a permis ?!?!
Vreau sa ii dau Bani sa deschida proces pentru anularea abonamentelor. Cine trebuie dat in judecata ? Companie Orange sau infractoarea De la Orange care i-a facut abusive 4 abonnamente noi ?
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
AdrianBOA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:43, 18 Martie 2019
Prima data solicitati contractele respective de la firma si adresati.va ANPC daca nu gasiti o rezolvare amiabilă.
Sau discutati cu un avocat si sa faca dumnealui demersurile in numele prietenului dvs., contra unui onorariu stabilit de comun acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonamentul orange elisacatia elisacatia Bună ziua! Mă aflu aici din cauza unor neplăceri facturale, abonamentul meu este 44 de lei pe luna, cu cel de TV și internet se ajunge la 145 de lei. În ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)
Problema cu un operator de telefonie zamolxe21 zamolxe21 Buna ziua, Mama mea a facut un abonament in luna octombrie 2014, In luna decembrie ea a plecat in Italia, iar in luna ianuarie pe abonament au mai aparut 2 ... (vezi toată discuția)