avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... protecția datelor personale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

protecția datelor personale

o firmă de creanțe mia trimis datele personale cnp nume prenume tot la o altă adresă practic unor oameni străini. pot sai dau în judecată ? am cîştig de cauză ? primesc despăgubiri ?
Cel mai recent răspuns: bobda , utilizator 21:57, 25 Martie 2019
Puteti sa-i dati in judecata, insa despagubiri nu o sa primiti decat daca ati suferit un prejudiciu efectiv. Pentru ce sa primiti despagubiri? Probabil ca atunci cand v-ati mutat de la fosta adresa, n-ati anuntat pe nimeni si cu atat mai mult creditorul dvs, asa cum v-ati angajat prin contractul de credit.
tocmai ca eu nu mam mutat nicăeri ei au trimis din greşeală la altă adresă .am în scris cum şia recunoscut greşeala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
Gdpr Eric111 Eric111 Am o intrebare in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Firma de la care inchiriez locul de parcare a trimis contractul pe un alt email decat ... (vezi toată discuția)
Nu coincide prenumele the_jackal the_jackal Buna ziua si bine v-am gasit! In perioada 1993-2007 am locuit cu chirie intr-un apartament care ulterior a fost inchiriat altei famili.Contractele pt ... (vezi toată discuția)