avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... temei legal sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

temei legal sporuri

Buna ziua
In ultimul timp, tot mai multi fosti angajati solicita adeverinte care sa cuprinda sporurile primite in perioada 1990-2001 ( ore suplimentare, premii, fidelitate, periculozitate, diverse agaosuri ), cerand, totodata, sa inscriem si temeiul legal pt acordarea lor.
Aceste sporuri NU sunt sporuri cu caracter permanent, dar din cauza leguslatiei stufoase din acea perioada ne este greu sa identificam temeiul legal.
Ar putea fi Legea 10/1972 si Legea 57/1974?
Precizez ca este vorba de salariati ai unei SC
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 18 Martie 2019
Ati mai deschis un topic aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal sporuri mmarianne mmarianne Buna ziua In ultimul timp, tot mai multi fosti angajati solicita adeverinte care sa cuprinda sporurile primite in perioada 1990-2001 ( ore suplimentare, ... (vezi toată discuția)
Temei legal spor noapte si spor conditii deosebite in perioada 1990-1996 camyfilip camyfilip buna ziua. am eliberat o adeverinta cuprinzand spor noapte si spor conditii deosebite, in care am mentionat temeiul legal ca fiind Legea nr. 57/1974 si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina in mod corect un act pt dosarul de pensionare flori54 flori54 Buna ziua! Sunt invatatoare si trebuie sa-mi intocmesc dosarul de pensionare. Am insa probleme cu secretarele pt ca ele sustin ca trebuie sa elibereze ... (vezi toată discuția)