avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Permis
Discuție deschisă în Viata in Italia

Permis

Bună seara!
Am o întrebare, Eu am permisul anulat . Cu o pedeapsa de 2 ani fără drept de circulație . Comandantul de la permise mi-a aprobat sa pot face dosarul pentru a da sala și oraș înainte cu 1an. Eu după ce iau sala și orașul îmi da permisul sau trebuie sa astept sa treaca pedeapsa, adică aproape 1 an? Multumesc mult !
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
Crisssss0396, utilizator

Alte discuții în legătură

Audierea verbala valentin_matei2003 valentin_matei2003 buna seara ..cu o mica intrebare daca se poate sa ami raspundeti si mie ...am avut o belea cu permisul cu alcolemia si urmeaza sa fiu chemat la audiere ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)