am fost angajat la o societate privata, un srl, in perioada 2010-2014 in baza unui ctr de munca. neintreband la momentul respectiv si avand incredere, abia acum am constatat ca acel CIM nu a fost inregistrat la itm. de la societatea respectiva mi-au spus ca vechea contabila cel mai probabil nu a inregistrat contractul, oamenii au spus ca le-a mai facut probleme deoarece femeia tinea cam multe firme.
avand in vedere ca am avut o relatie buna cu ei, nu as vrea sa le creez probleme, mai ales pt ca s-au aratat dispusi sa ma ajute.
Intrebarea mea este: se mai poate inregistra la ITM contractul retroactiv pentru perioada 2010-2014? cu plata taxelor si tot ce trebuie pt a fi legal?
Nu se mai poate inregistra retroactiv acel c.i.m. ... intrucat, in afara de REVISAL , pana la 01.01.2011 c.i.m. se depuneau fizic si la ITM unde primeau numar de inregistrare .
pai ok inteleg partea cu revisalul si cim, dar logic daca o luam, este o greseala materiala a unei foste angajate. pe mine ma intereseaza vechimea cel mai mult, aici este problema. cum pot beneficia de acea perioada pentru vechime, chiar daca cim nu a fost inregistrat. stiu ca pentru pensie, imi pot achita singur acea vechime.