avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim brut la studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim brut la studii superioare

Buna ziua,
Lucrez de 7 luni intr-o firma de contabilitate si resurse umane, ca operator calculator. Am studii superioare economice, respectiv:
- Facultate 4 ani, cu specializarea Economia comertului, turismului si serviciilor (am avut si cursuri si semniarii de contabiliate si resurse umane)
- Studii aprofundate in Crearea si administrarea intreprinderii
- Doctorat in Management (Managementul pietei muncii)
Plus cursuri de Contabilitate, respectiv Referent in resurse umane, absolvite cu diploma cu nota 10 ambele.
Mentionez ca un an si o luna am lucrat la locul de munca anterior ca Asistent manager (s-a desfiintat postul), unde am avut si atributii de contabilitate primara (intocmire nir-uri, facturare, intocmire chitante) si pe alocuri, am avut tangenta si cu resursele umane.
Cu toate acestea , nu mi s-a majorat salariul de la 1900 la 2350, ci la 2080. Este in regula asa? Este corect cum au procedat? Pe langa cei 1200 net, primesc si bonuri de masa de 300 lei.
Practic, ce fac colegele, fac si eu: operez toate documentele firmelor in programul contabil, eliberez adeverinte, fac inchideri, decont TVA etc. Multumesc,.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
tudorache_ana84, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorache_ana84 , utilizator 20:10, 18 Martie 2019
Este corect salariu stabilit ....pentru a fi majorat la 2350 lei trebuia sa fiti incadrat pe un post ce necesita studii superioare si o vechime în muncă de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
tudorache_ana84, utilizator
Sa inteleg ca din moment ce postul de operator calculator, nu necesita in mod normal, studii superioare, din acest motiv sunt la 2080, chiar daca practic, lucrez in domeniul economic?
Intr-adevar, din acel motiv salariul dvs este stabilit la 2080 lei.
Multumesc pentru lamurire, o seara placuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti. Daca directorului economic ii modific norma de munca dela 8 ore/zi la 2 ore/zi, salariu il calculez raportat la 2080 lei ... (vezi toată discuția)
Studii superioare economice Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Ma adresez expertilor in domeniul resurselor umane din domeniul functionarilor publici. Va rog sa ma lamuriti daca un functionar public incadrat pe o functie ... (vezi toată discuția)
Salariul minim ian. 2019 volodea volodea Buna ziua, Sunt incadrat pe functia de sef departament logistica cod COR 132442 care spune ca nivelul de studii este nedefinit de COR. Am studii superioare ... (vezi toată discuția)