avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti. Daca directorului economic ii modific norma de munca dela 8 ore/zi la 2 ore/zi, salariu il calculez raportat la 2080 lei sau 2350 lei???
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
PaulaArdelean34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 11 Aprilie 2019
la 2350 lei , daca are cel puțin 1 an vechime în muncă în domeniul studiilor superioare.
Are vechime in munca in domeniul studiilor superioare. Eu am calculat la 2080 lei, codul COR nu specifica studiile la funcția Director economic.
Legea 82/1991
art.10
....
(2) Contabilitatea se organizează și se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-șef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcție. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnare bilant BULINAIOANA BULINAIOANA Buna ziua, Am studii economice superioare cu diploma de licenta.In ce conditii pot tine contabilitatea unei firme ,inclusiv semnarea bilantului?:( (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa pot tine contabilitate la firme... t1b3r1u5 t1b3r1u5 Buna ziua Am obtinut din anul 2016 diploma de licentiat in stiinte economice. As vrea sa incep sa tin contabilitatea la cateva firme De unde sa incep? Ar ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, conditii ptr. ocuparea postului de conducere de contabil sef. in institutie publica (vezi toată discuția)