avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Nomenclatura angajat
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Nomenclatura angajat

Buna seara,As dori sa ma angajez la o firma part time 4 h pe o pozitie al carei nume nu l stiu insa sa pot face vechime pe specializarea comunicare sociala si relatii publice dar si economia.comertului si serviciilor(stiinte economice)daca se pot combina cumva cu o denimirea unei functii.Multumesc

Alte discuții în legătură

Un job full time si unul part time/flexibil angelina28gia angelina28gia As dori sa fiu lamurita intr-o problema a carei rezolvare nu am gasit-o in codul muncii. In momentul de fata lucrez full time si urmeaza sa imi iau un al ... (vezi toată discuția)
Drept ianos_roxana ianos_roxana Buna ziua. Urmand cursurile facultatii de stiinte economice si administratie publica , specializarea drept, as dori sa stiu in ce masura as putea sa lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)