avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot cere drepturile salariale pentru funcția de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot cere drepturile salariale pentru funcția de secretar ocupata cu dispoziție pentru o perioada de 5 luni în urmă.

Cum pot recupera drepturile salariale cuvenite pentru funcția de secretar al primăriei pentru perioada 1 august 2018 31 decembrie 2018.
Cel mai recent răspuns: Gvm1970 , utilizator 19:32, 9 Aprilie 2019
Printr-o actiune in instanta - Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu elenaaniculaesei elenaaniculaesei buna seara, Am lucrat la o firma de distibutie de la care am plecat deoarece nu plateau salariile la timp.Am ramas cu luniile august,septembrie si cateva zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu crynaku crynaku buna ziua !am lucrat la o firma de confectii ,administrator fiind un italian, cu carte de munca din decembrie 2012 pana pe data de 5 septembrie, cand am fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale 2014 2014 In perioada 14 iunie 2013 - 31 dec 2013 am fost angajat la o firma de constructii autostrazi, ca mecanic utilaje. Mentionez ca in primele 3 luni de contract, ... (vezi toată discuția)