avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Semnarea unui act adițional
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Semnarea unui act adițional

În anul 2010, am făcut restructurarea unui Credit ipotecar, ocazie cu care am aflat că acest Credit a fost Cesionat către o firmă străină, în anul 2013, am incercat să refinatez acest Credit la alte bănci, dar acesta și nici firma nu au fost găsite în baza de date Birou de Credit și BNR, ulterior am aflat că această firmă este ne autorizată pentru a Cesiona un credit ipotecar în baza legii 190/1999, problema este că Banca a semnat un Contract de Administrare Activitate financiare cu firma Cesionară, însă din contractul semnat rezultă faptul că nu poate modifica documentele,, pentru a nu se confunda, Modificarea documentelor, o face Beneficiarul, prin reprezentant legal,,....pe antetul AA, apare la Părții în mod înșelător Banca care a vândut Creanța, firma care nu are același rang cu o instituție Bancară și nu are capacitatea de a Cesiona creditul ipotecar, semnătura AA este făcută de Directorul de Sucursală, din decizia de punere în funcție și depusă la ORC nu există procură sau o împuternicire dată de firma Cesionară, reprezentantul legal are semnătura in fotocopie și eu ca debitor. Actul Adițional semnat în condițiile relatate mai sus...este lovit de nulitate absolută sau fals..?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:33, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă a intervenit prescriptia este bine sa mergeți la avocat.
Si pe.fond sunt multe aspecte de analizat iar instanțele fac destul de des greseli in aceste procese.Ideea este ca trebuie să va judecati foarte bine daca aveti dreptate si trebuie depusă contestație la executare rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea unui act original Nicușor Nicu Nicușor Nicu O instituție Bancară, a Cesionat un Credit în anul 2008. În anul 2010, semnz un Act Adițional, în care una dintre părți este tot Banca ,,Creditor ... (vezi toată discuția)
Executare silita constantin17 constantin17 Se scoate la licitatie 1/2 dintr un imobil pentru o datorie cesionata la o firma de recuperare de catre un executor judecatoresc exista si o ipoteca bancara cu ... (vezi toată discuția)
Cesionare ! ajutor ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)