avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie urgentă de 420 de lei pe care îi pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie urgentă de 420 de lei pe care îi pot obține doar de la un IFN. Am găsit o ofertă-promoție conform căreia primul credit vine cu 0 costuri și 0 dobânzi, oare chiar o fi adevărat?

Salutare am o nelamurire in legatura cu un IFN poate cineva e in masura sa ma ajute ideea e ca as avea nevoie urgent de o suma de 420 lei pe care nu o pot obtine din alta parte si citind pe net am aflat de acesti camatarasi mai mici am citit destul de multe eu nu sunt genul sa intru in asa ceva dar cum sunt destul de stramtorit luna asta mi a atras atentia acea promotie de la ei conform careia primul credit vine cu 0 costuri 0 dobanzi , oare chiar o fii adevarat? Nu e nimic ascuns? Am facut o cerere si mi s a trimis un contract destul de stufos unde pr 420 lei suma totala de platit e gigantica 1800 lei, dar tot in contractul acela scrie ceva de campanie promotionala si 0 la suta dobanda acuma ma bagat rau in ceata contractul are vreo 23 de pagini pana la urma cum as putea afla adevarul fara sa ma ard ca sa zic asa, ca de ii intreb pe ei le intorc cum vor ei. E sau nu primul credit fara dobanda si alte costuri sau e posibil ca in 23 zile pana la salar sa fie asa mare dobanda pt 420 lei sa platesti 1800? Va multumesc mult stiu ca nu e de apelat la ei dar daca n as platii nimic o data as face o si pe asta
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 01:56, 23 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va dati seama ca trebuie să mergeți cu contractul la avocat.
Nimic nu este gratis...daca ei dau bani cu dobândă si penalitati...
Camatarasi sa dea gratis...
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica cum fara dobanda, dar in loc sa inapoiati 420, trebuie sa dati 1800?
M-am uitat acum la ce ofera.. nu patiti dobanda primele 30 zile, apoi, platiti 1.2%pe zi !, asta insemnand ca pe fiecare zi, daca veti imprumuta 450 de lei, veti plati 5.4 lei pe zi. Dobanda anuala efectiva e de 4114%. !!!!!
Sa luati un imprumut de la un ifn, e cea mai proasta varianta posibila.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
gi-jane2, moderator
Va duceti la ei cu o hartie scrisa cu cateva randuri in care scrieti dumneavoastra conditiile pe care spun ei ca le au. Daca le accepta e OK. Luati. Daca nu, e simplu, va jecmănesc. Daca nu aveti nimic pe numele propriu, nici de gand sa va angajati curand, luati si apoi le platiti tot 420.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot ataca in instanta niste ifn-uri care practica ... Arrow127 Arrow127 Buna seara, Pot ataca in instanta niste IFN-URI care practica dobanzi foarte mari si penalitati extra mai mari decat dobanzile ? Practic daca ai probleme o ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o datorie la o institutie financiar nebancara andrea_u andrea_u Buna ziua. Scriu in numele prietenului meu: In 2006 am achizitionat o camera de luat vederi dintr-un magazin, plata facandu-se printr-o alta firma (institutie ... (vezi toată discuția)