avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La ce vârstă se poate intra in pensie de urmaș ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La ce vârstă se poate intra in pensie de urmaș ?

Buna ziua,tatăl meu a decedat în urma cu 11 ani și are o vechime de peste 35 de ani .La ce vârstă poate intra mama in pensie de urmaș ?Mama are 58 de ani ,nu are lucrat doar 4ani . Va mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Lumy m , utilizator 20:00, 20 Martie 2019
Luna si anul nasterii mamei.
13 05 1961

Carp Mircea a scris:

Luna si anul nasterii mamei.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie de urmas la 62 ani.
Va mulțumesc frumos !

Carp Mircea a scris:

Pensie de urmas la 62 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas sotie supravietuitoare iosifk iosifk Buna ziua, Tatal meu a murit anul trecut in noiembrie, era pensionar (58 ani) de circa 7 ani, mama mea nu a mai lucrat din anul 1992, au fost casatoriti de ... (vezi toată discuția)
Pensie geroge geroge tatal meu este decedat,a fost pensionat pe caz de boala anul acesta ar fi facut 62 de ani a cotizat Lg19/2000 35 de ani cu grupa are 44 de ani 7 luni si 4 ... (vezi toată discuția)
Bună seara!tatăl meu este pensionat pe caz de boala din anul ... Monica 15 Monica 15 Bună seara!Tatăl meu este pensionat pe caz de boala din anul 2011,cu o vechime de 32 de ani și 10 luni.Perioada de pensie pe caz de boala se adaugă la ... (vezi toată discuția)