avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren extravilan

Buna ziua,
As dori sa cumpar un teren extravilan (aprox 1000 mp) si am unele nelamuriri. Dupa achizitie am inteles ca trebuie mai intai intabulat ca si teren intravilan, terenul momentan fiind intabulat ca si teren extravilan arabil. Scopul final ar fi constructia unei case.
Va rog sa ma ajutati in legatura cu ce demersuri sunt necesare, impreuna cu bransarea la utilitati.
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:21, 21 Martie 2019
Trecerea în intravilan se face prin HCL. Urmează CU, apoi AC, după care vă apucați de construit. Despre utilități, furnizorii vor scrie pe avizele pe care vi le vor elibera, dacă vi le vor asigura sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)