avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incalcarea Clauzei de confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incalcarea Clauzei de confidentialitate

In cazul in care Prestatorul, din vina s-a creeaza vreun prejudiciu Beneficiarului final sau duce la rezilierea contractului dintre beneficiarul final si beneficiarul din contract , din vina sa sau in mod intentionat pentru a prelua contractul direct cu acesta, va plati prejudicii Beneficiarului prezentului contract sc srl de 100.000 euro pentru prejudiciul creat. Aceeasi suma o va plati si pentru incalcarea articolului de confidentialitate.

Pentru incalcarea clauzei de confidentiliate, contractul se va rezilia pe loc.
Se vor oprii platile aferente servicilor prestate deja, ca si daune interese ?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
marius ssmpsi, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract intre societati Intampinare Intampinare Buna ziua. Stimati avocati, Numele meu este Ics si detin firma -ii voi spune ”FIRMA MEA SRL” -avand ca obiect pricipal de activitate Cod ... (vezi toată discuția)
Cluaza de confidentialitate- prezumarea prejudiciului minim Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Este legala o clauza de confidentialitate prin care este prezumat un prejudiciu minim de X euro si acea suma sa nu trebuiasca dovedita de ... (vezi toată discuția)
Declaratie de confidentialitate atanasoaie atanasoaie Ce parere aveti de aceasta declaratie de confidentialitate? La aproape doi ani de cand lucrez in cadrul unei firme mi s-a cerut sa semnez aceasta declaratie : ... (vezi toată discuția)