avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat trebuie sa platesc din salariu ca sa nu fiu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat trebuie sa platesc din salariu ca sa nu fiu executat?

Buna seara, va rog frumos sa mi spuneti cum sa platesc si cat in urmatoare a situatie: am venit net de 2900, am 725 pensie alimentara de platit lunar, am rata la banca de 1400 si debit restant la pensia alimentara 15 luni si rata taxa judiciara timbru 705 lei. Toate pe luna. Ce trebuie sa platesc ca sa nu fiu executat? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Mimita5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:14, 19 Martie 2019
Ca să nu fiți executat silit trebuie să fiți cu plata pensiei copilului LA ZI.

Altfel, dacă aveți restanțe nu aveți nici o șansă să scăpați de executarea silită. Singura posibilitate ar fi, o înțelegere amiabilă cu creditorul.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Restante banci andrrea andrrea Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, am o problema si daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008 am contractat un imprumut la o banca, in ... (vezi toată discuția)
La cit timp se prescrie un credit de consum fara ipoteca catre o banca privata ionutfeli ionutfeli buna seara ,va rog un sfat sa imi dati.au trecut mai mult de trei ani de la ultima rata neachitata la un credit de consum fara ipoteca,si am primit mai multe ... (vezi toată discuția)