avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

taxa de prima inmatriculare

La sfarsitul lunii iulie 2018 am facut cerere pt. restituire taxa auto,acum in martie 2019 am primit o scrisoare recomandata ,in care ma anunta ca,cu data de 22 august 2018
mi s-a aprobat,si se specifica si suma ce o am de primit,problema este ca noi am dat un cont al unor neamuri,noi fiind plecati din tara,unde pot afla daca au sosit banii,posesorul contului bancar neaga virarea sumei de bani

Alte discuții în legătură

Taxa auto Eu gigi Eu gigi Buna ziua am o problema cu restituirea taxei auto masina a fost pe mama din pacate mama a decedat în 2018 ,mama a avut hotărâre judecătorească pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Iulian.Mariusica Iulian.Mariusica Cand se dau banii pentru taxa auto....eu am mai luat una sau două tranșe si de 1 an si ceva nu am mai primit nimic.va multumesc ! (vezi toată discuția)
Noutati 2% si 3,5% pentru 2019 directionati catre ong ! radumititean radumititean 1. In Monitorul Oficial nr. 44 / 17.01.2019 s-a publicat in sfarsit Legea 30 / 2018 de aprobare cu modificari a OUG 25 / 2018 Modifica semnificativ regimul ... (vezi toată discuția)