avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua am o problema cu restituirea taxei auto masina a fost pe mama din pacate mama a decedat în 2018 ,mama a avut hotărâre judecătorească pentru restituirea taxei auto din 2018 si in 2019 am fost la anaf sa intreb ce se stie de taxa si de acolo mi-au spus că dosarul este oprit din lucru pentru ca lor le-a apărut ca este decedat proprietarul si am întrebat ce pot sa fac mi-au zis sa ma duc la notar sa fac succesiune pe mine si sa vin sa o duc la anaf asa am făcu prin luna august 2019 cu cont bancar pe numele meu tot ce mi-au cerut le-am dus si de atunci nimic am mai fost sa intreb ce se mai știe si au zis când o sa aiba bani atunci o sa-mi dea ,ce pot sa mai fac?multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto pe firma - firma dizolvata din 2010 egradinaru egradinaru Buna ziua, Cum se poate cere restituirea taxei auto pentru auto luat pe firma iar firma dizolvata intre timp, din 2010? Mentionez ca masina INCA mai este ... (vezi toată discuția)
Cerere calcul taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule georgeb2005 georgeb2005 Buna ziua, In data de 12.03.2013 am fost la SRPCIV Ilfov, sa inmatriculez o masina marca Ford Focus din 2003, conform actelor specificate in incinta SRPCIV ... (vezi toată discuția)
Suplimentare la partaj Ela Miky Ela Miky Buna ziua. Am o mare nelamurire si am nevoie de un sfat in acest sens. In urma decesului sotului a fost dezbatuta succesiunea intre sotie, parintii ... (vezi toată discuția)