avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chirie bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chirie bugetar

Lucru in Ministerul Apărării
In urma cu cativa ani am cumparat cu prima casa un apartament..pierzand dreptul de a mai beneficia de chirie.
Acum m-am despartit de sot ( inca nu pe cale oficiala).
Pot beneficia de chirie din moment ce nu mai locuiesc in apartamentul luat impreuna sau trebuie sa astept sa se emita un ordin judecatoresc( divort-partaj) in care sa se precizeze ca nu mai stau in acel apartament.?

Alte discuții în legătură

Partaj nereis nereis Mama mea are o colega de serviciu care a divortat de curand! Femeia este disperata din cauza fostului sot care are probleme cu alcoolul si este si foarte ... (vezi toată discuția)
Mai mult circ decat partaj nelid_63 nelid_63 Am 4 copii minori si in urma cu aproape 3 ani am fost nevoita sa parasesc impreuna cu copii , apartamentul in care locuiam cu sotul meu .Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri LauraPaler LauraPaler am divortat acum 2 ani.intre timp m-am recasatorit si locuiesc unde locuiam si cu primul sot (intr-un apartament cu chirie) dar bunurile din apartament in mare ... (vezi toată discuția)