avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna am un contract de întreținere cu socri pe o casa care nu mai exista in urma unei declarați date de socrul meu pt demolare ,iar eu împreuna cu soțul am construit alta casa .Socrul și soțul au decedat iar acum soacra și cumnata doresc casa veche care nu mai este înapoi plus parte din casa mea intrucat nu am avut copii.Am deschid proces de partaj iar ele pt anularea contractului
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
AngeLa Simon, utilizator

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat oana lady oana lady Socrul meu a decedat in urma lui a ramas sotia si doi copii sotul meu si cumnatul un om in care nu poti avea incredere.Soacra nea sfatuit sai cumparam loc de ... (vezi toată discuția)