avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratie unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratie unica

DACA NU AM REALIZAT VENITURI DIN PFA PE ANUL 2018 ,AM OBLIGATIA DE A DEPUNE DECLARATIA???????
MENTIONEZ CA SUNT PENSIONAR
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:05, 20 Martie 2019
In primul rand dumneavoastra pe pfa-ul care a fost infintat in 2018 sau intr-un an mai inainte de 2018, ar fi trebuit sa depuneti pana la 15 iulie 2018 declaratia unica cu estimatul de venituri si cheltuieli pentru 2018 iar acum, pana la 31 iulie 2019 trebuie sa depuneti declaratia unica cu inchiderea anului 2018 si cu estimatul pentru 2o19. Inchiderea anului 2018 reflecta exact ceea ce ai avut la venituri incasate si cheltuieli deductibile platite in acel an. Detalierea se face in registrul de evidenta fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)