avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare grad superior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare grad superior

Buna ziua ! Sunt absolventa a Facultatii de economie si administrare a afacerilor -specializarea Contabilitate si informatica de gestiune. Am lucrat intr-o institutie bugetara ca si Administrator financiar (contabil sef) timp de 4 ani -postul fiind cu studii superioare. In ianuarie 2019 m-am angajat in alta institutie bugetara pe post de economist II si doresc sa promovez pe gradul superior, de economist I . Am facut cererea de inscriere la concursul de promovare , dar de la compartimentul de specialitate mi s-a spus ca trebuie sa astept sa treaca 3 ani pentru a putea promova. Va rog sa imi spuneti daca pot promova si care este baza legala . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: PaulaSalaru , utilizator 12:11, 20 Martie 2019
H.G. nr. 286/2011 (*actualizată*)Art 43 (3) ”Pentru a participa la examenul de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare, candidatul trebuie să fi obţinut calificativul «foarte bine» la evaluarea performanţelor profesionale individuale cel puţin de două ori în ultimii 3 ani, în care acesta s-a aflat în activitate.”
Ca urmare, daca sunteți angajată din ianuarie 2019, trebuie sa asteptați trei ani pentru a avea cele trei evaluări.
Adica, sa astept 3 ani ca sa primesc evaluari de la actualul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad angajat contractual 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb in cazul in care un angajat care a promovat in anul 2009 in urma dobandirii studiilor superioare in anul 2012 poate sa promoveze ... (vezi toată discuția)
Ocuparea unei functii cu studii superioare eul88 eul88 in 2009 am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune fiind incadrata in functia de contabil cu studii medii . As vrea sa cunosc in baza ... (vezi toată discuția)