avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere adresata procurorului general
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere adresata procurorului general

cum sa formulez corect o plingere adresata procurorului general
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:56, 23 Martie 2019
Plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea și domiciliul petiționarului ori, pentru persoane juridice, denumirea, sediul, codul unic de înregistrare, codul de identificare fiscală, numărul de înmatriculare în registrul comerțului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice și contul bancar, indicarea reprezentantului legal ori convențional, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, precum și indicarea făptuitorului și a mijloacelor de probă, dacă sunt cunoscute.

Daca nu va descurcati cu scrisul nu este nicio problema, plangerea se poate formula si oral in fata organului judiciar, care stie ce are de facut, deci nu trebuie sa va bateti capul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt al unui angajat- model plangere gillu gillu Buna ziua. Un angajat al unei societati care isi desfasura activitatea la un sediu secundar din Arad nu s-a decontat cu o suma destul de mare de bani, sediul ... (vezi toată discuția)
Plangere catre diicot si parchet ! ContSters327384 ContSters327384 Pot trimite o cerere ca sa imi fie transmis in ce stadiu imi este plangerea de la DIICOt prim e-mail ? ] La Parchet vreau sa depun o plangere , pot sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare si pentru asta voi povesti pe scurt ... Arheolog Arheolog Buna ziua! Am o intrebare si pentru asta voi povesti pe scurt ce s-a intamplat. Intr-o seara am lasat masina pe o strada unde erau si alte masini. A doua zi ... (vezi toată discuția)