avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ieșire din indiviziune drum îngust pe lungime pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ieșire din indiviziune drum îngust pe lungime pentru 2 proprietari

Pe un lot avem pe o parte pe lungime pana la ieșire 2 frați casele.Cel din spate nu are ieșire e fond dominant având 221 metri. Cel din fața adică fondul aservit are 166 metri. De la strada și pana la fondul dominant pe cealaltă latura rămasă libera pe lungime frații au dezmembrat o fâșie cu deschidere 2.82 metri ca atât are deschidere după care se lățește pana la 3,5 metri pana la casa din spate spre a fi cale de acces comuna. Noi având autorizație de construcție emisa acum s a trezit fondul aservit ca nu ne da acordul notarial pentru utilități și sa ieșim din indiviziune. Fondul dominant având în vedere ca fâșie are lățime 3.5 metri până la strada iar la strada se îngustează având 2.82 metri dorește copropietate forțată în indiviziune perpetua. Avem șanse în instanță? ??Ce putem face pentru a nu ni se aduce atingere așa cum dorește fondul aservit la exercitarea dreptului de proprietate asupra construcțiilor din spate și pentru a putea face branșamente la utilități ea refuzând sa ne dea acordul notarial ba pe deasupra a mai făcut și reclamații la apa la lumină precum ca nu este de acord sa bagam utilități? ???

Alte discuții în legătură

Copropietate forțată în indiviziune perpetua. ?? Brezeanu florenta Brezeanu florenta Avem eu și soțul 221 metri un lot pe care avem autorizația de construcție pentru o casă sora soțului are celălalt lot de 166 metri și pe lungime un lot ... (vezi toată discuția)
Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Nu putem ieși deoarece nu este ușor partajabil. Avem o fâșie de 2.82 metri de la casa noastră din fond dominant trece pe la fondul aservit spre strada ... (vezi toată discuția)
Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Nu se poate imparti comod fasia lată de 2.82 metri și lungime 30 metri de la fondul dominant trece pe la fondul aservit spre strada. Ce drepturi și ... (vezi toată discuția)