avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren în indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren în indiviziune

Nu se poate imparti comod fasia lată de 2.82 metri și lungime 30 metri de la fondul dominant trece pe la fondul aservit spre strada. Ce drepturi și obligații avem? Pe fâșie sunt 2 coproprietari jumătate și jumătate fiecare adică fasia are 106 metri și fiecare are 53 metri. Ce drepturi și obligații avem?

Alte discuții în legătură

Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Eu și soțul avem 53 metri împreună cu sora soțului care are tot 53 metri dintr un teren aflat în indiviziune. Care sunt drepturile și obligațiile ... (vezi toată discuția)
Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Nu putem ieși deoarece nu este ușor partajabil. Avem o fâșie de 2.82 metri de la casa noastră din fond dominant trece pe la fondul aservit spre strada ... (vezi toată discuția)
Copropietate forțată în indiviziune perpetua. ?? Brezeanu florenta Brezeanu florenta Avem eu și soțul 221 metri un lot pe care avem autorizația de construcție pentru o casă sora soțului are celălalt lot de 166 metri și pe lungime un lot ... (vezi toată discuția)