avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren în indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren în indiviziune

Eu și soțul avem 53 metri împreună cu sora soțului care are tot 53 metri dintr un teren aflat în indiviziune. Care sunt drepturile și obligațiile fiecărui coproprietar pe acest teren. Poate construi un proprietar pe acest teren fără acordul celuilalt coproprietar?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:53, 11 Aprilie 2019
Cel mai bine este sa iesiti din indiviziune
Nu se poate imparti comod fasia lată de 2.82 metri și lungime de 30 de metri de la fondul dominant la fondul aservit spre strada. Ce drepturi și obligații avem?

Pascal19 a scris:

Cel mai bine este sa iesiti din indiviziune

O acțiune în instanță prin care bunul sa fie atribuit uneia dintre părți integral cu obligarea de a despagubi cealaltă parte.Daca sunteti pe la tara poate construiți ceva intr un oras nu va da nimeni autorizație sa construiți pe 100 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Nu se poate imparti comod fasia lată de 2.82 metri și lungime 30 metri de la fondul dominant trece pe la fondul aservit spre strada. Ce drepturi și ... (vezi toată discuția)
Copropietate forțată în indiviziune perpetua. ?? Brezeanu florenta Brezeanu florenta Avem eu și soțul 221 metri un lot pe care avem autorizația de construcție pentru o casă sora soțului are celălalt lot de 166 metri și pe lungime un lot ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune drum îngust pe lungime pentru 2 proprietari Brezeanu florenta Brezeanu florenta Pe un lot avem pe o parte pe lungime pana la ieșire 2 frați casele.Cel din spate nu are ieșire e fond dominant având 221 metri. Cel din fața adică fondul ... (vezi toată discuția)