avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copropietate forțată în indiviziune perpetua. ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copropietate forțată în indiviziune perpetua. ??

Avem eu și soțul 221 metri un lot pe care avem autorizația de construcție pentru o casă sora soțului are celălalt lot de 166 metri și pe lungime un lot dezmembrat de 106 metri pe care îl folosim ca drum de acces spre strada. Problema este ca deschiderea la strada este de 2.82 metri. Fondul aservit e sora lui iar fondul dominant suntem noi. Avem dosarele blocate la apa și lumina deoarece ea refuza sa ne dea acordul notarial pentru utilități. Mai nou avem și o notificare precum ca ea vrea sa iasă din indiviziune de pe acea parcela comuna aflată în indiviziune. Având în vedere că acea parcela de 106 metri pe lungime. Având 3,5 metri care duce de la lotul nostru pana la strada având deschidere la strada de 2.82 metri putem cere în loc de ieșire din indiviziune cum vrea ea noi vrem copropietate forțată în indiviziune perpetua. Consideram ca se cioparteste prea mult o fâșie atât de îngustă cu o ieșire atât de mica la strada. Ce sa imparti ce să rămână. ?Ce șanse avem în instanță?

Alte discuții în legătură

Ieșire din indiviziune drum îngust pe lungime pentru 2 proprietari Brezeanu florenta Brezeanu florenta Pe un lot avem pe o parte pe lungime pana la ieșire 2 frați casele.Cel din spate nu are ieșire e fond dominant având 221 metri. Cel din fața adică fondul ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire teren radumalica radumalica Buna ziua Mama mea si sora ei sunt mostenitoare pe un teren de 1000mp dispus pe lung de la strada, cu deschidere 16.93 m la strada, lungime 46.5 m pe parti ... (vezi toată discuția)
Teren în indiviziune Brezeanu florenta Brezeanu florenta Nu se poate imparti comod fasia lată de 2.82 metri și lungime 30 metri de la fondul dominant trece pe la fondul aservit spre strada. Ce drepturi și ... (vezi toată discuția)