avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna,
Am nevoie sa stiu ce cod CAEN trebuie sa aibe o companie pentru a putea vinde motostivuitoare, pana acum am gasit 4669 - Comert cu ridicata al altor masini si echipamente, dar nu sunt sigura. Ma puteti ajuta? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 22 Martie 2019
Sau
4519 Comert cu alte autovehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea aparatelor de ac si a caselor de marcat!!! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru a vinde aparate de aer conditionat este bine daca trec codul 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate? - nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate principala comert si intermedire masini, utilaje si echipamente in industria alimentara LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, si anume, care este codul CAEN pentru autorizarea activitatii de comercializare si intermediere a masinilor, ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu materiale electrice andrei200 andrei200 Buna ziua Am nevoie de ajutor .Vreu sa deschid o firma cu activitate de comert cu ridicata al materialelor electrice (cabluri ,contactoare ,sigurante , ... (vezi toată discuția)