avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente ANRP

Ce documentație trebuie trimisa catreANRP în cazul decesului tatălui meu pentru întrarea în posesie a celorlalte titluri de plata ce urmează a fi emise? Menționez ca succesiunea este făcută, suntem 3 moștenitori cote egale. Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru emiterea în continuare de către anrp, a titlurilor de plata olteanutinca olteanutinca Ce documentație trebuie trimisa catreANRP în cazul decesului tatălui meu pentru întrarea în posesie a celorlalte titluri de plata ce urmează a fi emise? ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune Mihaill Mihaill Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)