avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anularea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anularea contractului individual de munca

buna. ma numesc carmen marinas si sunt consilier juridic. am nevoie de un sfat de la cineva cu experienta pe litigii de munca. lucrez intr-o institutie publica. orice angajare se face pe baza de concurs. dupa stabilirea candidatilor admisi directorul gen. da decizie de incadrare. pe baza deciziei eu fac contractul de munca. in momentul in care am redactat contractul am gresit durata contractului - nedeterminata in loc de determinata. cum pot rectifica greseala?
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 08:23, 10 Mai 2006
Fa act aditional de modificare a duratei.(semnat de ambele parti contractante)
Buna, am patit si eu la fel, dar nu mi-au acceptat actul ad. din nedeterminata in determinata, doar invers au spus ca e posibil.
Bafta !
multumesc pt raspunsuri. salariatul nu vrea sa semneze actul adit prin care se schimba perioada nedeterminata in determinata. directorul nu vrea sa il angajeze pe nedeterminata. ma pot adresa instantei pt anularea contractului?
Contractul a fost inregistrat la ITM deja ?



multumesc pt raspunsuri. salariatul nu vrea sa semneze actul adit prin care se schimba perioada nedeterminata in determinata. directorul nu vrea sa il angajeze pe nedeterminata. ma pot adresa instantei pt anularea contractului?


nu esteo cauza de nulitate eroarea din cim.

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca pe perioada determinata-nedeterminata s_mari s_mari Se poate modifica un contract de munca pe perioada determinata in contract individual de munca pe perioada nedeterminata? daca da care este baza legala si cum ... (vezi toată discuția)
Cim in derulare modificat cu act aditional Theodor89 Theodor89 Buna ziua, As dori sa stiu o parere avizata legata de o problema personala pe care o descriu mai jos. Sunt angajat cu Contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)