avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Credit auto sa il "trec" pe firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Credit auto sa il "trec" pe firma?

Buna ziua,

As vrea sa achizitionez o masina prin programul Remat 2019. Am o masina pe care o voi da la casare - pe numele meu, persoana fizica, insa detin si un SRL, microintreprindere.

Vreau sa stiu, va rog, cum pot face legal a.i. creditul auto pe care il voi face sa il "trec" pe firma.

Am renuntat la ideea de a trece masina pe firma, pt ca apoi sa aplic pt Remat, intrucat in anii trecuti multe cunostinte cu firme au intampinat enorm de multe piedici birocratice si li s-a respins dosarul si au pierdut programul.

Mentionez ca nu sunt interesat de un contract de comodat (deci doar pt cheltuieli de utilizare si intretinere), ci as dori sa achit creditul prin firma, printr-o solutie legala.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)
Salariu indicat unui asociat maty_anayd maty_anayd de curand am infiintat o firma srl,profil constructii, in care eu si sotul meu santem asociati. dorim sa fim angajati la firma noastra,dar nu santem siguri pt. ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)