avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna seara,
Am uitat ca mi-a expirat rovinieta in 18.11.2018 si am primit acasa prin posta ca am circulat fara rovinieta in 22.11.2018, PV-ul este cu data de 26.02.2019.
Am mai circulat fara rovinieta pana cand mi-am dat seama ca rovinieta a expirat si am facut-o in 22.12.2018.
Intrebarea este daca voi primi amenda si pentru perioada din decembrie in care am circulat fara rovinieta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:04, 21 Martie 2019
Conform dispozitii in vigoare se va incheia proces verbal de contraventie unul pe luna calendaristica indiferent de cate ori ati fost depistat circuland pe drumurile publice fara rovinieta in cursul acelei luni calendaristice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vinieta Asaf Asaf Daca am primit o amenda pentru circulatia cu vinieta expirata, contraventia fiind savarsita pe 26.03.2017, iar constatarea facuta pe 20.06.2017, mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Rogvineta Peugeot3145 Peugeot3145 Buna seara.Pot primi mai multe amenzi pentru ca am circulat pe mai multe drumuri care au camera.?Am uitat cind expiră rogvineta. Am primit deja una si am ... (vezi toată discuția)
Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)