avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Stampila Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Stampila Intreprindere Individuala

Buna dimineata,

Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pentru ca am ajuns intr-un punct unde am ramas confuz (am tot incercat sa ma documentez dar la cate pareri diferite sunt, nu stiu ce sa mai cred... mai ales ca am tot gasit ca nu mai este necesara stampila) si doresc sa va adresez cateva intrebari:

1. - In cazul unei Intreprinderi Individuale, mai este necesara stampila?
2. - Daca da, mai exact ce documente trebuie stampilate si ce documente nu trebuie stampilate?
3. - In afara de denumirea "Intreprindere Individuala", "Numele Intreprinderii", "CUI....... sau CIF.............", "Orasul si Tara" - mai trebuie trecut si "F-ul"?
4. - Forma este obligatorie sa fie rotunda?
5. - Are importanta daca tusul este albastru sau negru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aaalleecczzz , utilizator 13:51, 21 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se mai cere folosirea stampilei.
Multumesc mult pentru lamurire!

Am uitat insa sa mai intreb ceva:

Pana la urma, sunt obligat sa imi achizitionez casa de marcat avand in vedere ca voi presta servicii de creatie artistica (pictura, sculptura, etc.) la sediu sau la client acasa si este posibil sa am perioade in care nu am comenzi?
Nu prestez o activitate ce presupune ca voi avea clienti zilnic...

Multumesc, o zi buna!
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
aaalleecczzz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat intreprindere individuala aaalleecczzz aaalleecczzz Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pana la urma, sunt obligat sa imi achizitionez casa de marcat avand in ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si ... (vezi toată discuția)