avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat Intreprindere Individuala

Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pana la urma, sunt obligat sa imi achizitionez casa de marcat avand in vedere ca voi presta servicii de creatie artistica (pictura, sculptura, etc.) la sediu sau la client acasa si este posibil sa am perioade in care nu am comenzi?
Nu prestez o activitate ce presupune ca voi avea clienti zilnic...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 08:00, 24 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In O.U.G. nr. 28/25.03.1999 aceste activitati chiar desfasurate la sediul sau la domiciliul clientului nu apar ca fiind exceptate de la utilizarea casei de marcat.
Deci parerea mea este ca trebuie sa aveti casa de marcat fiscala.
Multumesc mult! O sa-mi achizitionez o casa de marcat.

O zi buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu placere !
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila intreprindere individuala aaalleecczzz aaalleecczzz Buna dimineata, Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pentru ca am ajuns intr-un punct unde am ramas confuz ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)
Pfa - casa de marcat vs chitanta Ingerache Ingerache Buna dimineata! Sunt PFA - cod CAEN 9003 - Activitati de creatie artistica. Am un sediu unde desfasor cursuri (meditatii) de pictura si desen cu copiii. ... (vezi toată discuția)