avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - casa de marcat vs chitanta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - casa de marcat vs chitanta

Buna dimineata!
Sunt PFA - cod CAEN 9003 - Activitati de creatie artistica. Am un sediu unde desfasor cursuri (meditatii) de pictura si desen cu copiii. Ocazional mai vand si cate un tablou. Intrebarea mea este daca am nevoie de casa de marcat sau este suficienta doar chitanta si factura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:37, 8 Septembrie 2015
Folositi casa de marcat pentru toate incasarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa marcat exceptii cod caen 9003 nity nity Buna ziua! Sunt Pfa in sistem real, si am ca obiect de activitate creatie artistica Cod 9003 Am gasit HG 479/2003 care la art 15 prevede exceptie de la ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat intreprindere individuala aaalleecczzz aaalleecczzz Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pana la urma, sunt obligat sa imi achizitionez casa de marcat avand in ... (vezi toată discuția)