avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare salarii restante dupa lichidarea societatii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare salarii restante dupa lichidarea societatii

Cum se poate recupera salariile restante de la societatea de lichidare dupa vinzarea societatii unde am fost angajat. Lichidatorul refuza sa achite salariile restante.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
mirage08, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:10, 1 Aprilie 2019
Societatea este in lichidare voluntara sau insolventa/faliment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii corinail77 corinail77 Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante dididiana dididiana Buna seara, Am lucrat la o companie ce nu si-a achitat obligatiile salariale catre mine si colegii timp de 3 luni. firma a intrat in insolventa iar confirm ... (vezi toată discuția)