avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligații de plata ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligații de plata ANAF

După ce am primit recipisa și indexul de încărcare cu numărul Declarației unice , ce urmează ??? Ca nu am înțeles clar care este următorul pas in obținerea notei de plata sau Decizia de impunere venituri cum se numea anterior ...Acolo scrie ca recipisa este accesibila doar 60 zile de la depunere !! Am încercat sa ma autentific in SPV după primirea recipisei și nu se poate !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:59, 21 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O data ce ati primit recipisa in care va informeaza ca nu sunt erori la depunerea declaratiei unice pentru 2019, gata. Urmeaza ca oricand, pana pe 15 decembrie 2019 sa mergeti la ghiseu la trezorerie cu buetinul si sa faceti plata sumelor care apar acolo in declarate pentru a beneficia de bonus. Le spuneti cat vreti sa platiti.
Daca aveti de plata cumva sume suplimentare la inchiderea anului 2018, trebuie sa le plaiti pana pe 31 iulie 2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)