avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reținere permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reținere permis de conducere

Buna ziua!
Să spun pe scurt,
Permisul meu de conducere a fost reținut pe motivul că nu am acordat prioritate într-un sens giratoriu unde drumul si respectiv sensul giratoriu(foarte mic) sunt amenajate cu gard viu ornamental. Cu gândul că vreau sa fac contestație la mențiuni am vrut sa mentionez că nu am avut vizibilitatea corespunzătoare. Problema este ca permisul meu a fost reținut pentru 30 de zile si politistul m-a obligat să scriu ce a vrut el la mențiuni pe motivul că îmi ia procesul verbal pe care deja a scris sancțiunea si imi retine permisul pentru 90 de zile si nu Pe 30 cum era scris deja, m-am speriat si am scris ca el.
Ce sa fac? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 20:02, 21 Martie 2019
Nu conteaza prea mult ce e scris la mentiuni, daca nu ai filmare sau martor(i) sansele sunt nule. Chiar si cu martori nu-ti garanteaza nimeni ca vei castiga.
Daca nu depinzi de permisul de conducere mai bine astepti cele 30 de zile ca nu sunt multe..Romania a ramas tot un stat comunist in care militia are intotdeauna dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constestatie retinere permin auto CristianMoroianu CristianMoroianu Buna seara, Astazi 6.12.2015, in jurul orei 16:00, mi s-a retinut permisul auto pe motiv ca nu am acordat prioritate in sensul giratoriu. Cand m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la un proces verbal intocmit de politie Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am o situatie si as vrea sa ma lamuriti daca as putea sa recastig permisul de conducere suspendat pe o perioada de 60 de zile.In data de 1.oct la ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere permis conducere in sensul giratoriu din rm sarat Bunea Daniela Bunea Daniela Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie similara cu cea din discutia anterioara. In ziua de 14 mai 2018 ma aflam la intrarea in orasul Ramnicu Sarat. In fata mea ... (vezi toată discuția)