avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila

Va rog sa-mi spuneti cat costa o expertiza contabila.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:00, 21 Noiembrie 2009
Diferentiaza de la un expert la altul ... onorariul poate diferentia si in functie de complexitatea expertizei.

gasiti aici ceea ce va intereseaza, cu titlu informativ
[ link extern ]
Intrebarea pusa nu va primi niciodata un raspuns. Este ca si cum ati intreba cat costa o casa...
Costul oricarei expertize depinde de multi factori: de expertul care o face, de experienta sa, de calificarile sale, de scopul acesteia, de complexitatea lucrarii etc.
O expertiza contabila poate fi judiciara sau extra-judiciara, poate fi facuta in mai multe domenii: contabilitatea unei firme, evaluarea unui prejudiciu constand in lipsa de folosinta a unui bun inchiriat etc.
Va recomand sa reveniti cu detalii pentru a obtine detalii privind un onorariu estimativ dar, cel mai bine este sa luati personal legatura cu un expert contabil caruia sa-i prezentati actele pe care le aveti detaliind situatia pe care doriti sa o lamuriti prin efectuarea unui raport de expertiza si, in functie de datele problemei, acela va poate spune un pret. ;)
Este vorba de o acuzatie de delapidare si am inteles ca se v-a face o expertiza contabila.Ar fi vorba de anul 2008-2009.
In cadrul procesului penal, efectuarea unei expertize se dispune de organul de urmarire penala, la cererea partii vatamate. Daca aveti calitatea da invinuit/inculpat, aceasta expertiza nu trebuie achitata la momentul efectuarii ei ci numai la finele procesului penal si numai daca veti fi gasit vinovat si condamnat, in caz contrar, expertiza va fi suportata de catre partea vatamata.
Daca aveti calitatea de invinuit/inculpat va recomand calduros sa va angajati un expert contabil consilier care sa asiste la efectuarea expertizei, sa poata face obiectiuni etc. pentru apararea drepturilor dv. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme expert contabil aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un caz de delapidare expertul contabil este delegat de catre cine si pe ce criterii? la expertiza pot ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila ContSters126274 ContSters126274 Intr-o expertiza, actele depuse de invinuit ca proba, pot fi vazute de acuzator? (vezi toată discuția)
Expertiza contabila extrajuduciara ceruta de politisti? serban.mirela74 serban.mirela74 Politia poate cere expertiza contabila extrajudiciara?Pot sa formulez obiectiuni asupra acesteia sau o pot respinge? Detalii: Intr-un dosar de cercetare ... (vezi toată discuția)