avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general avansuri de trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

avansuri de trezorerie

o firma are in contul 542 o suma destul de mare bani pe care administratorul ia scos din banca si ea folosit. cum poate fi inchis acest cont? (nu exista documente justificative pentru acei bani)
va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:50, 21 Noiembrie 2009
Sumenele se pot inchide prin repartizarea profitului din anii precedenti la dividente si ridicarea acestora prin 542.
Nu trebuie sa va dati cu capul de pereti. Problema e a patronului nu a dvs. Totusi, e bine sa-i reamintiti din cand in cand de ei astfel incat atunci cand va veni controlul sa nu poata spune ca nu stia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul 542 m_nitu m_nitu in primul rand vreau sa va urez "la multi ani" tuturor de pe acest forum, cu rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema:in contul 542 al firmei pe care am ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Banii din contul firmei cheltuiti pana la ultimul leu aurelianvames aurelianvames Am cautat problema mea pe forum dar nu am gasit un raspuns sa ma lamureasca. Eu asociat unic hotarasc sa inchid firma,pe firma am avut un apartament vechi ce ... (vezi toată discuția)