avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu daca am interdictie pe Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu daca am interdictie pe Spania

Anul asta am am fost cercetat pt o infractiune de furt,am fost tinut 3 zile pe arest in spania,am cumparat haine de la cineva si m.au gasit cu ele la un control,in momentul acela lucram,cei de la firma nu mai mi.au platit salariul ca nu m.au inteles si mai nou azi am sunat la firma si mi sa zis ca am interdictie pe spania,cum as putea afla ceva de dosarul meu ca avocatul din oficiu care l.am avut este de negasit.Va multummesc!

Alte discuții în legătură

Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Dosar recuperare de la romtelecom cornelia09 cornelia09 Buna ziua. Am o problema cu compania de telefonie romtelecom inca de cel putin 3 ani... Problema mea a inceput in 2010 cand pe motiv de neplata mi.a fost ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiune pot primi? Pîrvulescu Denis Pîrvulescu Denis Anul acesta in 07.01.2020 am avut un incident rutier, derapaj pe gheață din care au rezultat doar pagube materiale( ale mele) , nu a fost nici un alt șofer ... (vezi toată discuția)