Am rămas fără casă pentru că mi-am vândut garsoniera și i-am dat fetei mele banii ca să-și cumpere un apartament. Acum ea și soțul ei vor să mă mute într-o garsonieră care e a lui, aș putea s-o obțin în instanță?
am avut o garsoniera pe numele meu. Fata a divortata si a venit cu copilul ei la mine in garsoniera.
Am vandut garsoniera si am cumparat un apartament cu 3 camere. Eu i am dat banii de pe garsoniera 26000 euro ca sa poata cumpara acest apartament. M a trecut cu uzufruct in acest apartament, iar dupa un an, eu de buna voie am renuntat la uzufruct viager. Fata s a recasatorit , a mai facut 2 copii si a vandut si apartamentul cu 3 camere. Pe mine m a adus la eiacasa, la curte pentru ca impreuna cu sotul ei, au cumparat o garsoniera pe numele la amandoi.
Ma obliga sa movilez garsoniera, sa cumpar si aparatura electrocasnica, sa ma pot muta eu acolo. Eu am pensie si salariu, dar nu mi se pare corect sa cumpar eu totul, ca pe urma sa ma dea afara din garsoniera. El se da mare si tare (sotul fetei), dar nu lucreaza nicaieri.
Intrebare:mai pot sa mi recuperez garsoniera asta sa fie pe numele meu? Pot sa i dau in judecata?