avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am rămas fără casă pentru că mi-am vândut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am rămas fără casă pentru că mi-am vândut garsoniera și i-am dat fetei mele banii ca să-și cumpere un apartament. Acum ea și soțul ei vor să mă mute într-o garsonieră care e a lui, aș putea s-o obțin în instanță?

am avut o garsoniera pe numele meu. Fata a divortata si a venit cu copilul ei la mine in garsoniera.
Am vandut garsoniera si am cumparat un apartament cu 3 camere. Eu i am dat banii de pe garsoniera 26000 euro ca sa poata cumpara acest apartament. M a trecut cu uzufruct in acest apartament, iar dupa un an, eu de buna voie am renuntat la uzufruct viager. Fata s a recasatorit , a mai facut 2 copii si a vandut si apartamentul cu 3 camere. Pe mine m a adus la eiacasa, la curte pentru ca impreuna cu sotul ei, au cumparat o garsoniera pe numele la amandoi.
Ma obliga sa movilez garsoniera, sa cumpar si aparatura electrocasnica, sa ma pot muta eu acolo. Eu am pensie si salariu, dar nu mi se pare corect sa cumpar eu totul, ca pe urma sa ma dea afara din garsoniera. El se da mare si tare (sotul fetei), dar nu lucreaza nicaieri.
Intrebare:mai pot sa mi recuperez garsoniera asta sa fie pe numele meu? Pot sa i dau in judecata?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Bn seara .am o intrebare la d.voastra .am fost casatorit legal ... antongherghe2017@gmail.com antongherghe2017@gmail.com Bn seara .am o intrebare la d.voastra .Am fost casatorit legal cu sotia 16ani .am avut giecare casa lui sotia in ap 2 camere in dr taberei iar eu o casa la ... (vezi toată discuția)
Atacare contract cu clauza uzufruct viager danycosty danycosty buna seara. locuim impreuna cu mama sotiei intr-un apartament cumparat din banii de pe aprtamentul mamei sotiei si completare cu imprumut ipotecar luat de noi. ... (vezi toată discuția)