buna seara. locuim impreuna cu mama sotiei intr-un apartament cumparat din banii de pe aprtamentul mamei sotiei si completare cu imprumut ipotecar luat de noi. eu si sotia suntem nuzii proprietari, iar mama sotiei are drept de uzufruct viager. din anumite motive nu mai dorim sa locuim impreuna. noi vrem sa plecam si sa o lasam pe ea in apartament, dar nu este de acord intrucat este cu trei camere si i se pare prea mare pt ea. ar vrea sa il vindem si sa ]i cumparam unul similar cu cel pe care l-a avut anterior. insa noi nu am vrea sa renuntam la acel apaprtament. as dori sa stiu daca poate ataca contractul de vanzare cumprare incheiat intre noi si fostii proprietari si sa ceara restituirea banilor de pe apartamentul ei pe care l-a vandut. Spun din nou ca noi vrem sa o lasam in apartament si sa plecam tocmai pt a respecta clauza. insa ea insista sa il vindem si sa ]i dam banii. ce se poate intampla?
gi-jane2
Moderator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Sa închidă 2 camere, sa i se para ca sta la garsoniera. Daca e vb de plata, desi ea trebuie sa plateasca ca foloseste, in fata asociatiei dvs raspundeti.
Nu are ce ataca.
In schimbul banilor, i-ati dat drept de uzufruct.
Costurile intretinerii nu sunt cu mult mai mari daca exista repartitoare.
Partaj
denisam
Nu mai locuiesc cu sotul meu de cateva luni ( inca nu suntem divortati legal) si avem un copil de 11 ani. Am locuit impreuna cu sotul meu in casa soacrei ... (vezi toată discuția)