avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bn seara .am o intrebare la d.voastra .Am fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bn seara .am o intrebare la d.voastra .Am fost casatorit legal ...

Bn seara .am o intrebare la d.voastra .Am fost casatorit legal cu sotia 16ani .am avut giecare casa lui sotia in ap 2 camere in dr taberei iar eu o casa la curte in cartierul prelungirea ghencea cu un teren in supraf de 300 mp cu 2 camere construite noi dar neterminate fosta sotie a vandut ap cu 2 camere semidecomandate si am terminat contructia din prel ghencea o casa cu 5 camere 2 balcoane dar tot asa nefinalizata toata .sotia avand o fata eu un baiat de la prima sotie care a murit in 2003 .in fine nu ne-am inteles prea bn cu copii si a trebuit sa vindem casa pe 2 apartamente unul cu 3 camere celalalt cu doua camere tot in dr taberei si diferenta de 30mii de euro pe care am primit-o .apatamentul de 2 camere i l-am dat fetei sotiei mele iar baiatului iam dat 30.mii euro .practic aprtamentul care iam dat fetei sotiei e ca si cum si-ar fi luat inapoi ceea ce iam vandut cand si-a vandut casa sa completam la costruirea mai departe a casei din prel ghencea ..eu cu sotia am luat o garsoniera conf 1 35mp tot indr taberei pe aleea craiesti .am vandut garsonieara cu sotia dupa un an de zile si am cumparat in com domnesti ilfov un teren de 400mp si am construit o casa cu 2 camere hol baie wc de servici si o terasa cand am ajuns la acoperis copii au zis ca vor sa facem cu etaj ca vor sa se mute cu noi si ca de rstulaterialelor se ocupa ei mai departe .mentione ca ,casa a fost mai milt de jumatate construite de mn ptr ca s-a facut in regie proprie . am trecut casa cu uzufruct viager ca copii sa i grijeasca de noi .acum sotia a divortat de mn dandu-ma afara cu lucruri cu tot inpreuna cu fiica ei desi nu avea dreptul sa faca acest lucru pana nu se finaliza un divort . iar eu stau de 2 ani cu chirie .am incercat sa discutam ca oameni sa-mi dea partea mea sa pot sa-mi cumpar si eu o garsoniea cv . zadarnic am ibcercat sa vb cu ei .ce pot face in acest caz
aveti drept de uzufruct acolo? nu trebuia sa plecati.
cine e proprietar, fiica ei ?
o dati in judecata sa va respecte dreptul de uzufruct.
Trebuie sa faceti partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarep-cumparare/donatie/testament ? ContSters37976 ContSters37976 Parintii s-au despartit , au vandut ap , fiecare si-a luat partea , ca apoi sa-si cumpere cate un ap. cu o camera .Eu ( fiica) am ramas alaturi de mama , ... (vezi toată discuția)
Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Succesiune/ schimb apartamente rosetta rosetta Buna ziua, am urmatoarea speta: un frate si o sora ai caror parinti traiesc. Parintii au un apartament cu trei camere, fata lor unul cu doua. Parintii vor sa ... (vezi toată discuția)