avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire ccc- insarcinata in 4 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire ccc- insarcinata in 4 luni

Buna Ziua,
Am urmatoarea situatie : urmeaza sa revin din CCC incepand cu 1 aprilie 2019, firma fiind in insolventa, dar sunt insarcinata iarasi in 4 luni . mi s-a comunicat ca voi fi in preaviz 20 de zile dupa care urmeaza sa intru in somaj. Mentionez ca o alta firma a preluat punctele de lucru si angajatii, dar a spus ca in cazul meu nu ma primesc. Este legal asa ceva ? Ce se intampla cu concediu prenatal ? Voi fi platita ? Voi primi somaj pana voi naste ? Ce se intampla in aceasta situatie ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - tata Ecet Ecet Buna ziua, Sotia este insarcinata si urmeaza sa intre in prenatal, iar eu, tatal, dupa nastere, urmeaza sa intru in concediu crestere copil. Am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)