avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functionar public

Sunt secretarul unei comune, potrivit organigramei instituției compartimentul in care este angajată fiica mea imi este subordonat direct
Exista raport ierarhic direct?
Mentionez ca conform fișei postului este subordonată primarului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 27 Martie 2019
Nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcționarii publici respectivi sunt soți sau rude de gradul I.

Persoanele care se afla în aceasta situație vor opta, în termen de 60 de zile, pentru încetarea raporturilor ierarhice directe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate mary96 mary96 Buna seara,ma intereseaza daca secretarul unei primarii poate avea tatal consilier in consiliul local. (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)
Incompatibilitati provincia provincia Am calitatea de functionar public . Sunt in stare de incompatibilitate in cf. cu art. 95 din legea 161/2003 daca fiul meu este primar /viceprimar? Care este ... (vezi toată discuția)