avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Noul sediu al Biroului Cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Noul sediu al Biroului Cetatenie

Buna,

M-ar interesa care este noua adresa , eventual un numar de telefon de la Biroul Cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei.
Daca este cineva din Bucuresti sau din tara care detine informatia mi-ar fi de mare folos.

Informatia de mai jos nu mai este valabila:
Bucuresti, sector 2, str. Episcop Radu nr. 3, tel.: 021/6106089

La numarul de telefon de mai sus nu raspunde nimeni si la Relatii cu Clientii de la Ministerul de Justitiea nu ma ajuta nimani (sunt foarte seci cu clientii ...dar asta-i alta treaba).
Singura informatie de la Relatii cu Clientii din Minister a fost ...."sediul Biroului Cetatenie s-a mutat, nu stim unde si nici ce telefon" urmat de inchiderea in nas a telefonului ... :(

Va multumesc anticipat.
Numai bine.
Adrian.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 14:58, 8 Mai 2006
Intre timp am aflat raspunsul la problema mea ...de pe insasi pagina Ministerului Justitiei.
Poate intereseaza si pe altii:

[ link extern ]

Deci, o concluzie ...cei de la Relatii cu Publicul de la Ministerul Justitiei ...habar nu au ceea ce ar trebui sa stie de fapt ...

Toata stima pentru avocatnet ....si nu pentru cei de la relatii cu publicul de la Minister :)

Topic closed !
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2006
adirotaru, utilizator
:D. Asa e in multe institutii publice. Din pacate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de divort pentru un cetatean al republicii moldova ce a obtinut cetatenia româna AdrianMo AdrianMo Buna ziua, As dori sa stiu unde se poate transcrie în registrul starii civile românesti un certificat de divort al unui cetatean al Republicii Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)